در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
سلام من ماشین خود را در یکی از نمایندگی های بیمه نوین در کرمانشاه بیمه کردم  ماشین دوسال تاخیر بیمه داشت ولی نامه رسمی از دادگاه مبنی بر تو قیف ونگهداری در پارکینگ ضمیمه بود ایشان مبلغ یک میلیونو چهار صد هزار تومان از من پول گرفت که پانصدوشصد تومان ان را بابت بیمه داخل برگ بیمه وارد وهشت صد و پنجاه هزار ان را وارد نکرده بود بعد از مراجعه به ایشان جواب قانع کننده ای نداد به دفتر مرکزی رفتم خلاصه بعد از سه ماه دوندگی این نمایندگی برگ الحاقیه ای به من دادن و مابقی پول را طبق ان الحاقیه به حساب ریختن حالا مشخص نیست که این الحاقیه اصلا درسته یا جعلی وایا این کار انها قانونی هست یانه پول من برگشت پزیر هست واگر نه میتوانم شکایت کنم
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز، با توجه به موارد ذکر شده، بر اساس  ماده 11 بند ب قانون بیمه شخص ثالث شما مشمول جریمه صد در صدی صندوق شده بودید یعنی تقریبا یک میلیون و ششصد الی هشتصد هزار تومان باید حق بیمه پرداخت میکردید. و با توجه به اینکه بیمه نامه شما صادر شده و معتبر است و کل مبلغ مابه التفاوت بیمه را از نماینده گرفته اید، میتوانید با مراجعه به سایت بیمه مرکزی اصالت آن را جستجو کنید و از صحت آن مطلع شوید.

به شما اطمینان داده میشود با توجه به اینکه شعبه بیمه مربوطه در کرمانشاه در جریان قرار گرفته اند و الحاقیه برای شما صادر شده است، بیمه نامه تان کاملا قانونی بوده و مشکلی ندارد. در صورتیکه به روند صورت گرفته اعتراضی دارید میتوانید به شعبه مربوطه مراجعه کرده، شرح ماوقع را اعلام نمایید و مابه التفاوت یک میلیون و سیصد هزار تومانی را هم در وجه شرکت بیمه مربوطه پرداخت نموده و الحاقیه مربوطه را با تایید شعبه دریافت کنید.

موفق باشید