در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام منشی مطب بابت بیمه خود از سال 1390 تا 1394 شکایت کرده به اداره کار، اداره کار هم در رای قطعی خود نوشته روزانه 4 ساعت کارکرد داشته است. این موضوع مورد تایید منشی و کارفرما می باشد (که روزانه 4 ساعت به مدت 4 سال کارکرد داشته است).

حال تامین اجتماعی بدون توجه به میزان ساعت کارکرد روزانه مطالبه کارکرد تمام وقت کرده و بدهی کارفرما بابت این چهار سال شد حدود 40 میلیون تومان.

آیا تامین اجتماعی حق داره مطالبه تمام وقت بکنه در صورتی که کارکرد نیمه وقت بوده.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام در آرای اداره کار نوع و مقدار ساعت برای تامین اجتماعی ملاک نمیباشد و براساس میزان مدت کار اقدام به اعلام بدهی و اخذ وجه وایجاد سابقه برای خواهان را انجام میدهد لذا باتوجه به نوع کار(مطب) باید نسبت به محاسبه تامین اجتماعی اعتراض و در صورت عدم اجابت از سوی تامین اجتماعی از طریق دیوان عدالت اداری نسبت به خواسته به حق خود اقدام نمایید