در دیه و بیمه خودرو توسط (350 امتیاز)
سلام وخسته نباشید
من پارسال تصادف کردم راننده مقصر بیمه داره و گواهینامه نداره آخرین مراحله دادگاهس
الان میخام بدونم چون۶ ماه خونه نشین شدم واز کارمم بیکارشدم دادگاه میتونه درصدی از دیه رو قبل از موعد برای تسویه بدهی هام بهم بده؟واگه میشه بابد خود دادگاه برم؟
درضمن از سایتتون واقعا استفاده میکنن همه مردم مث من که استطاعت مالی ندارن عالیه....ازتموم وکلا تشکر میکنم و ازخدا میخام کارتون سکه باشه
باتشکر...
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله شما مي تونين بصورت تقريبي نصف ديه متعلق خود رو از بيمه گر علي الحساب بگيرين