در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
همسرم بیمه تامین اجتماعی دارن و من هم تحت پوشش ایشون هستم.میخوایم برای بیمه تکمیلی ثبت نام کنیم, شرایط ثبت نام و هزینه ثبت نام به چه صورت هست?
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

شما برای ثبت نام بیمه تکمیلی دو راه دارین:

1-بیمه تکمیلی گروهی: در این بیمه نامه همسرتان در کارگاه یا اداره ای مشغول بکار میباشد و از طرف کارفرما لیست بیمه تامین اجتماعی رد میشه.در این حالت اگر تعداد کارگران و خانواده هایشان به 50 نفر برسد میتوانن با درخواست صاحب کار نسبت به ثبت نام بیمه تکمیلی اقدام کنن و همگی باتفاق و بدون هیچگونه آزمایش(چکاپ) تحت پوشش قرار میگیرن.

حق بیمه این بیمه از ماهانه 25 هزار تومان به بالا شروع میشود.

2-بیمه تکمیلی خانواده (sos) یا کمک رسان ایران:

در این حالت کلیه افراد زیر 60 سال خانواده باید در طرح این بیمه ثبت نام کنن. پوشش ها بطور یکسان به اعضا ارایه میشه و حق عضویت این بیمه از سالانه 13،500،000 ریال شروع شده و تا سن 60 سال با حق بیمه 25،000،000 ریال می باشد.

ضمنا" در سال اول قرارداد یک چکاپ از افراد بالای 18 سال گرفته میشه که میانگین برای هر نفر 500،000 تومان هزینه دربر داشته و هر بیماری ای که در چکاپ مشخص گردد از سقف تعهدات شرکت کمک رسان ایران خارج می گردد و به آنها پوششی تعلق نخواهد گرفت.