در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
درصورتیکه شخصی ام اس داشته باشد و هدف از بیمه عمر خود فقط ذخیره اندوخته و سرمایه باشد میتواند بیماری خود را به بیمه اطلاع ندهد.چون نیازی به خدمات در مانی یا پوششی ندارد؟
در صورتیکه اطلاع دهد و پس از بیست سال در قید حیات باشد سود سرمایه شاملش میشود؟یعنی اندوخته و سود دریافت خواهد کرد؟
با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

هدف شما از خرید بیمه نامه عمر هر چیزی که باشه،دلیل بر انکار و کتمان حقایق نخواهد بود،چه بسا با شرایط شما،شرکت بیمه نخواهد که شما را تحت پوشش بیمه قرار دهد و اعلام نکردن بیماریهای تان،میتواند حتی منجر به ابطال آن و از دست دادن سایر مزایای بیمه نامه گردد.

در زمان ثبت نام بیمه نامه،اصل حسن نیت(صداقت) اگر رعایت نگردد،ممکن است با ابطال بیمه،عدم عودت حق بیمه های پرداختی و حتی اندوخته بیمه نامه نیز مواجه شوید.