در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من۴۲ سال سن دارم ۱۸ سال سابقه بیمه اجباری ۲سال خدمتم رو خریدم ۳سال هم بیمه بیکاری دریافت کردم جمعا میشود ۲۳ سال و الان هم دارم بصورت اختیاری بیمه ام رو ادامه میدهم  حالا لطفا بگین اگه با همین روال که بیمه ام رو ادامه میدم در۵۰ سالگی با ۳۱ سال سابقه بازنشست میشم یا نه و اگه میشم پس تاثیر بیمه بیکاری هنگام بازنشستگی در سوابق مفید دیگه چیه که یکی از همکاراتون گفته بود ممنون اگه شفاف توضیح بدین
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام بله امکان بازنشستگی شما با شرایط ذکر شده در سن50 سالگی وجود دارد

در خصوص سوال دوم منظور این میباشد اگر در طی مدت قبل از50سالگی اقدام به برخورداری از مزایایی بیمه بیکاری نمایید مدتی که بیمه بیکاری دریافت مینمایید به سوابق موجود شما اضافه میگردد وجز سوابق منظور و در زمان بازنشستگی محاسبه میگردد