در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده سابقه 2 سال و اندي بيمه به علت عدم ارسال ليست بيمه توسط کارفرما طلب دارم در ضمن هيت تشخيص اداره کار نيز راي به اين مورد داده اما کارفرما اعتراض کرده که در هيت حل اختلاف  اين مورد پيگيري شود من مدارکي مثل پرينت بانکي معرفي نامه  ابلاغ هاي اداري رو به هيت تشخيص تحويل دادم   اما قرداد کار  و فيش حقوقي کارفرما تو مدت 2 سال و اندي نداده هست به من آيا مدارکم  که به هيت تشخيص دادم کافي هست براي هيت حل اختلاف اداره کار  يا مدرکي ديگري دال بر اينکه رابطه کارگري و کارفرمايم را مشخص کنم نياز هست و حقوق از دست رفته ام را مي توانم بگيرم ممنون يک راهنمايي فرماييد تا از سر در گمي خارج بشوم و اطمينان خاطر پيدا بکنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

یکی از مدارک مورد نظر برای مراجع رسیدگی کننده واریز به حساب از سوی کارفرما میباشد و مطمینا در هیات حل اختلاف نیز رای هیات تشخیص موردتایید قرار خواهد گرفت چون مدارک ارایه شده جز مستندات هیات واقع میگردد

عدم قرارداد دلیل بر رد داخواست نخواهد گردید استمرار پرداخت به حساب فرد میتواند یکی از ادله تشخیص قرار بگیرد