در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام
من مدت یک سوال میشه که جواز کسب گرفتم ولی بخاطر هزینه های بالا بیمه برای کارفرما  نمیتونم خودمو بیمه کنم

 آیا من میتونم جواز کسب خودمو باطل کنم و از طریق پدرم اقدام به جواز کسب کرده و پدرم به عنوان کارفرما مرو بیمه کنه در کارگاه که توانایی پرداخت بیمه رو داشته باشم ؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این بستگی به شغل وکسب وکار که پدرتان دارد میتوانید اقدام نمایید در بعضی از مشاغل حق بیمه که پدرتان میخواهد رد کند تز حق بیمه آزادی که خودتان میخواهید واریز کنید گرانتر میباشد