در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با 43سال سن وبیست سال سابقه بیمه درارتفاع وشرایط اب هوایی چطور می توانم باز نشست شوم ،بیکاری استفاده نکردم الان هم بیکارم ،سختی کار هم نمی دونم تعلق می گیره یا نه،ناراحتی گوارش مزمن وناراحتی اعصابی دارم نمی تونم کار کنم بهترین راه حل برایم چیست ،ممنونم از راهنمایی
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اولا، استفاده ازمزایای سخت وزیان اوروسنوات ارفاقی درزمان استمرارکارتعلق میگیرد

ثانیا، اگربدون میل بیکارشده باشید، دریافت بیمه بیکاری منوط به درخواست ظرف مدت 30روز به اداره کارمیباشد

ثالثا، هرفردی می تواندجهت استفاده ازمزایای سخت وزیان آوربه کمیته استانی مراجعه ودرصورت صدور رای مثبت می توان ازسنوات ارفاقی استفاده نماید.