در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
سلام پدر من درتاریخ 25/07/96 فوت کرده است و درآخرین سال زندگی خود 2ماه بیمه دارد که یک ماه آن تایید نشده است سوال من این است که آیا میشود برای اون یکماه که تایید نشده کاری کرد؟ میشود ما بیمه مهر ماه رو براش رد کنیم از طریق یک کارگاه ؟ ویا میشه پیگیر این باشیم که از طریق یه کارگاه اعلام کنیم که بیمه دو ماه ثبت نشده است؟

پدر من 11 سال سابقه بیمه دارد
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

شرط برقرای مستمری بازمانده منوط به داشتن سابقه 90 روز در یک سال قبل فوت میباشد

در حال حاضر امکان ارسال بیمه مهر وجود دار اما باید مدارک اشتغال برای مرحوم تهیه نمود تا در بازرسی تامین احتماعی مشخصا برای سازمان مقق شود که مرحوم اشتغال بکار داشته و صوری بیمه ارسال نشده لذا بیمه مهر را به هر طریق میتوانید برایش احیا نموده و برای5 روز باقی مانده از کارفمرای قبل نیز میتوانید ادعا سوابق نموده که بیمه منطور نشده برای مشاوره بیشتر با بید برگ تماس وقت مشاوره حضوری برای شما پیشنهاد میگردد