در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
از سال 87 در یک شرکت مشغول کار هستم، سال های 92و93 در خدمت سربازی بودم و نیمه وقت در همین شرکت کار میکردم. همیشه قرارداد کار و فیش دریافت حقوق داشتم و دارم. الان هم بیمه نیستم هنوز. میخواستم بدونم آیا راهی برای بیمه نمودن این سال ها دارم. حدود هشت سال می شود.

چگونه می توانم سوابق آن مدت را پیگیری نمایم؟؟؟

باتشکر از سایت خوبتان
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با طرح شکایت در اداره کار میتوانید نسبت به مدتی که کارگرد دارید اقامه دعوی نمایید