در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام من حدودا بیست سال پیش جایی کار میکردم که چهارماه بیمه شدم ولی از اونجا امدم بیرون دیگه تا بحال که بیس سال میگذره  بیمه مو ادامه ندادم آیا اون جزو سابقه بیمه من محسوب میشه... چطور ی باید پیدا کنم.. وآیا بقیه شو میتونم بخرم ینی حق بیمه این چند سال پردأخت کنم؟  ممنون از راهنمایی تون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

- چنانچه برای مدت اشتغال شما حق بیمه واریز گردیده، سوابق مذکور محفوظ و محسوب هستند.

- به شعبه بیمه ای محل اشنغال خود مراجعه و سوابق خود را پیگیری نمائید.

یا

- اینکه در صورت وجود شرط سن و سابقه و یا اشتغال، نسبت به ادامه بیمه خود ادامه داده و از شعبه فعلی درخواست جمع آوری سابقه نمائید.

- پرداخت سابق بیست پیش به صورت یکجا امکان پذیر نیست؛ مگر وجود سن قانونی برای بازنشستگی و کمبود سابقه زیر 10 سال.