در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (130 امتیاز)
با سلام

پدر من 4 سال است که حق بیمه مشاغل ازاد 18 درصد را پرداخت میکند. ولی متاسفانه سه سال بود که بیماری سرطان گرفتند و چون شغلش ازاد بود نتوانست به خاطر کارهای درمانی که مرکز استان میرفت و بیماری که داشت کار کند ولی به هر نحوی ما حق بیمه را پرداخت میکردیم.

سوال من این است که ایا ما میتوانستیم با استناد به مدارک پزشکی که در دست داشتیم به نحوی حق بیمه سه سال را که پدرم مریض بودند و ما با مشکلات زیاد پرداخت کردیم از تامین اجتماعی تخفیف بگیریم یا پرداخت نکنیم؟؟؟ یا ایا میتوانیم الان برای این کار اقدام بکنیم؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

خیر امکان تخفیف وجود دارد و حق بیمه باید طبق قرارداد پرداخت گردد.