در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام مبنای محاسبه مقدار بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده در ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث چیست؟

 بر چه اساسی کل مبلغ و بر چه اساسی بخشی از آن باید پرداخت شود؟

در یک تصادف منجر به فوت شخص گواهی نامه موتور نداشته ولی بیمه معتبر داشته در بازیافتی که بیمه انجام خواهد داد در چه صورت به شخص تخفیف برای بازیافت داده می شود؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در اين گونه حوادث بيمه مر بعد از پرداخت اين حق براش وجود دارد كه كل خسارات رو بصورت كامل از شخص مقسر ريكاوري كند ولي مي توان با بخش حقوقي بيمه توافق كرد كه بخشي از ان رو ريكاوري كند و لي بصورت نقد به بيمه پرداخت كند و بيشتر اين حالت مصالحه دارد نه الزام قانوني