در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام. من شش ماه پیش از کار اخراج شدم و همون موقع شکایت کردم و فرم بیمه بیکاری رو هم پر کردم و در جلسه دوم ٬دادگاه تشخیص داد که اخراج شدم ولی حقوق و دستمزد من رو حدود  چهار میلیون کم حساب کرده بود که من اعتراض کردم حالا سوال من این هست که بعد از یک ماه که آخرین دادگاه من هست با رای آخر من میتونم بیمه بیکاری بگیرم؟
سوال دوم اینکه اگه من قبل آخرین رای مشغول به کار در جای دیگه بشم به اون شش ماه که من بیکار بودم بیمه بیکاری تعلق میگیره یا نه؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما میتوانید از روز اخراج تا روزی که مجدد به کار مشغول شدید از بیمه بیکاری استفاده کنید