در سختی کار و مشاغل سخت توسط
باسلام سوابق دقیقا باید چندروز باشد و آیا سوابق حضوردر جبهه جزو مشاغل سخت وزیان آور محسوب میشود ؟          متشکر
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)

باسلام و ضمن عرض ارادت و قدردانی از زحمات و ایثار شما گرانقدر که باعث سرفرازی این کشورید باید عرض کنم سختی کار با توجه به درجه رفیع ایثار جنابعالی و محل خدمت شما قابل بررسی هست درخواست خودتون رو به همراه اسناد و مدارک جهت بررسی به شعبه تامین اجتماعی ارایه نمایید

پیشنهاد ویژه مستر بیمه:

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید