در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
سلام من وقتی که حکم دادگاه قطعی شد و یک هفته بعد بیمه سینا به من زنگ زد برای تکمیل مدارک در تاریخ 96/03/27 بیمه سینا به من گفتند دیه شما حدود 12 ملیون خورده ای میشه ومن به 3 تا وکیل حکم را نشان دادم گفتند 14 ملیون خورده ای میشه حالا من باید چی کار کنم ؟ ممنون تشکر
2 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
شما میتوانید مقدار دیه که شرکت بیمه پرداخت میکند را دریافت کنید ، بعد برای مطالبه مابقی دیه از شرکت بیمه شکایت کنید.
موفق باشید