در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (1,790 امتیاز)
با سلام بنده در سال 1392  درخواست ازکارافتادگی دادم، کمیسیون بنده رو از کارافتاده کلی اعلام کرد ولی بر خلاف قانون تعیین تاریخ کرد، به دیوان عدالت اداری شکایت کردم، بعد از چهار سال رأی به کمیسیون همعرض دادند، حالا کمیسیون همعرض یکی از شهرستان ها من رو خواسته، سؤال بنده اینه کمیسیون همعرض میتونه درصد ازکارافتادگی رو تغییر بده؟ یا فقط باید در مورد تاریخ ازکارافتادگی نظر بده؟
1 پاسخ
توسط (340 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام خیر اگر شکایت شما به دیوان عدالت اداری در مورد تعیین تاریخ ابتلاء به بیماری بوده باشه فقط باید تاریخ اصلاح بشود تعیین درصد هم نمونه بگنه چون رای کمیسیون تجدید نظر فقط دیوان عدالت اداری می‌تواند نقض کند
توسط (1,790 امتیاز)
کمیسیون همعرض رفتم، درصد ازکارافتادگی رو سرجمع سه بیماری جمع زدند، دوباره ازکارافتادگی کلی و دوباره!! تعیین تاریخ کردند، به اجرای احکام رفتم، پرونده رو دوباره به کمیسیون همعرض ارجاع دادند، حالا میترسم درصد ازکارافتادگی رو کم کنند، چون کاملا در اجرای حکم تعلل و کارشکنی میکنند