در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده تا مدتی دیگر در سازمان قضائی نیروهای مسلح و ابسته به قوه قضائیه به صورت پیمانی مشغول به کار خواهم شد و می توانم بیمه خود را به صورت اختیاری انتخاب نمایم.بحال بیمه تامین اجتماعی مناسب تر است یا خدمات درمانی؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
بیمه تامین اجتماعی بیمه ایست که ماهانه مبلغی را از شما وکارفرما دریافت میکند و در قبال ان تعهد میکند تمام بیماریها و حوادث کاری برای کارگر و خانواده او را تحت پوشش قرار داده و درصورت ازکارافتادگی یا بازنشستگی یا دوراز جون فوت شخص بیمه شده به بازماندگان شون حقوق ماهانه پرداخت میکند
اما بیمه سلامت فقط مخصوص درمانی هست و هیچ بازنشستگی و فوت نداره و دفترچه های درمانی به نسبت تامین اجتماعی از اعتباز کمتری برخوردار هستند و برای بیمه شده هزینه  بیشتری رو به دنبال دارن