در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام من راننده تاکسی باسابقه 35 سال وبا 12 سال سابقه بیمه باسن 60 سالگی تقاضای بازنشستگی کردم الان یکسال هست که بازنشسته شدم ولی تاکسیرانی به من نامه ترک کار نمی دهد و کارنامه هم ندارم که رانندگی کنم و تاکسیرانی میگه تاکسی بفروش با شرایط حاظر تاکسی کسی نمیخرد من باید چکارکنم

ایا بیمه موافقت کرد با بازنشتگیم ولی هنوز مستمری نمیگیرم ودر ضمن یکسال اخر حق بیمه خودم مستقیم به سازمان بیمه پرداخت کردم قبلان از طرف تاکسیرانی پرداخت میشد ایا راهی هست که من مستمری بگیرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما باید دفترچه کار خود را ابطال نمایید و همچنین می توانید تاکسی را بنام یکی از بستگان یا آشنایان منتقل نمایید و نامه ترک کار را از سازمان تاکسیرانی اخذ و به شعبه تحویل دهید لیکن صدور حکم بازنشستگی منوط به اعلام ترک کار توسط تاکسیرانی میباشد در ضمن اگر شما یکسال آخر را بصورت اختیاری یا حرف و مشاغل واریز نموده اید نیازی به اعلام ترک کار از طرف تاکسیرانی نمیباشد.