در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
نحوه محاسبه بازنشتگی یا خسار وفوت چطوری.حداقل بازنشتگی چقده چندسال باید بیمه واریز کرد..

آدرس نمایندگی بیمه معتبر در شهرستان کنگاور میخواستم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

دوست عزیزم،غرامت های فوت و سایر پوشش ها،همچنین میزان دریافت حقوق بازنشستگی تون  بستگی به میزان پرداخت حق بیمه شما داره و اینکه این حق بیمه رو بصورت ماهانه،3ماهه،6 ماهه و یا سالانه پرداخت کنین که خوب بهترین روش پرداخت حق بیمه تون سالانه هست.
برای تعیین میزان پوشش هاتون در سال اول کافیه که میزان حق بیمه تون رو در 300 ضرب کنین تا پوشش غرامت فوت بهر علت تون محاسبه بشه.مثلا" اگر حق بیمه شما ماهانه 100 هزار تومان باشه،غرامت فوت بهر علت شما(فوت بر اثر مرگ طبیعی مانند سکته) معادل با 300،000،000 ریال می باشد و حداکثر پرداخت غرامت فوت در این بخش 200 میلیون تومان هست.

همچنین فوت بر اثر حادثه نیز به میزان 4 برابر غرامت فوت بهر علت و حداکثر تا سقف 200 میلیون و جمعا" مبلغ 400 میلیون می باشد.

پوشش های دیگر بیمه نامه نیز بر اساس همان حق بیمه محاسبه می گردد.

هیچ شرکتی از الآن نمیتونه این تضمین رو به شما بده که در سالهای آینده چقدر بهتون حقوق خواهد داد،بدلیل اینکه کشور ما از نظر اقتصادی ثبات نداره و تورم مرتب در حال تغییره.

ولی آنچیزی که مسلمه اینه که شما در آخر قراردادتون اندوخته بسیار خوبی خواهید داشت که میتونین به بهترین شکل ممکن ازش بهره برداری کنین.

بهترین مدت بیمه نامه اگر که شما کمتر از 40 سال سن داشته باشین 30 سال هست که هم بیمه نامه تون از نظر پس اندازی به بیشترین مقدار خودش میرسه( و در حقوق دریافتی تون قطع به یقین و 100% موثره) ،و هم اینکه شما دارای حداکثر مدت زمان بیمه نامه هستین که تحت پوشش شرکت بیمه خواهید بود.

برای تعیین میزان این حق بیمهیشنهاد ما بین 10% تا 20% از درآمد ماهانه تون هست که باختیار خودتون و به بهترین و راحت ترین نحو ممکن براتون طراحی میشه.

موفق و موید باشید.