در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام در صورتی که کل سوابق بیمه سخت وعادی 35سال باشد سی وپنج روز حقوق تعلق میگیرد چگونه محاسبه میگردد با تشکر
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرفردی 10سال درشغل سخت وزیان اور سابقه داشته باشدباضریب 1/5سابقه 15سال محسوب میگرددوچنانچه 20 سال سوابق عادی داشته باشدمجموع سوابق35بوده واحرازبازنشستگی راداراست که درفرمول1/30 ×متوسط حقوق دوسال اخربیمه پردازی × 35 قرارمگیردکه مستمری براین مبنا برقرارمی گردد.