در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

می خواستم بدونم آیا میشه برا دوست که رابطه سببی یا نسبی نداریم بیمه عمر بخریم ؟ آیا می تونم خودم رو ذینفع قرار بدم یا حتما باید از خانواده خودش ذینفع باشن ؟ خیلی ممنون
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

معمولا" یکی از شرایط خرید بیمه های عمر این است که اگر بیمه گذار و بیمه شده یک نفر نباشد،باید رابطه فامیلی (سببی و یا نسبی) بین شان وجود داشته باشد.

حتی اگر شرکت پیشنهاد شما را نیز قبول نماید،شما بعنوان ذینفع 100% بیمه نامه (بشرط فوت بیمه شده) نخواهید بود و حتما" باید یکی از اعضای خانواده هم همراه با شما ذینفع وی باشد(مگر اینکه هیچیک از بستگان درجه یک بیمه شده در قید حیات نباشند،که باید برای شرکت بیمه اثبات نمایید).
در غیر اینصورت شما باید علت را عنوان نموده و شرکت بیمه مختار به قبول یا رد نمودن پیشنهاد شما می باشد.

در صورت موافقت شرکت بیمه بهر صورت،بیمه نامه با همان شرایط صادر و یا ممکن است که قابلیت صدور را نیز نداشته باشد.

در نظر داشته باشید که پذیرش شرایط بیمه گذار و بیمه شده(با توضیحات شما) فقط بعهده مدیر بیمه های اشخاص و عمر شرکت می باشد.

در صورت تمایل فرم زیر را پر نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.