در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.مادرم حدود  5 سالی بیمه قالیبافان بود .مادرم واقعا قالیباف حرفه ای هستن وعلاقه زیادی به این هنر دارن واز کودکی با خالم قالی میبافن.الحمدالله درامد حاصله هم بد نبوده.اما مشکل این جاس که بدون دلیل بیمه مادرم وخالم رو قطع کردن.هرچقدر هم پیگیری میکنیم نتیجه ندارن.توروخدا یه راه کاری جلوی پای ما بذارین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
سلام

عملکرد بیمه شدگان قالی بافی با توجه به بازرسی ادواری شعب سازمان و نماینده وزارت صنعت و معدن باید تایید گردد در صورت عدم رعایت استاندارد تعیین شده و تعداد رجی که باید بافته شود بیمه قطع میگردد و جهت پیگیری شما باید درخواست ارائه دهید که حتماً بازرسی دو نفره از دار قالی انجام گردد و در صورت تایید از محل اخذ مجوز موردی دوباره بیمه برقرار گردد.