در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

بیمه مشاغل آزاد هستم با نرخ 12 درصد .

1- آیا این بیمه مستمری از کارافتادگی ناشی از کار و یا غیر کار را پوشش میدهد ؟

2- آیا میتوانم با داشتن شصت سال سن و سابقه پرداخت 22 سال بازنشسته شوم و حقوق کامل دریافت نمایم ؟

با سپاس
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
شما حداقل حق بیمه را پرداخت می کنید.

1_ خیر این بیمه فقط بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی دارد.

2_ خیر، با 22 روز حقوق بازنشست می شوید(توصیه می شود سال های آخر ضریب را افزایش دهید تا مستمری شما بیشتر شود.)
سوال شده آبان 15, 2019 در بازنشستگی و مستمری توسط (570 امتیاز) به بازنشستگی با مشاغل ازاد در صورت 20 سال سابقه کار چند روز حقوق تعلق می گیرد ؟