در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید.

خانمی هستم 40 ساله. اگر بعد از 12 سال کار بیکار شوم و 2 سال بیمه بیکاری بگیرم. اگر6 سال بیمه اختیاری بپردازم ، می توانم با 20 روز حقوق بازنشسته شوم  یا باید حتما تا 30 سال بیمه پرداخت کنم تا بازنشسته شوم. باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

امکان خواسته میسر میباشد و میتوانید با 20سال سابقه درخواست بازنشستگی نموده ومعادل 20روز حقوق دریافت نمایید مشروط براینکه حتما در سال اخر بیمه اجباری پرداخت نمایید از طریق بیمه ااختیاری این امر میسر نمیگردد