در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
با سلام

اینجانب خانمی با 22 سال سابقه کار بیمه تامین اجتماعی و 41 سال سن دارم درصورتیکه بخوام حقوق بازنشستگیم افزایش یابد در سال آخر چه تمهیداتی میتوانم انجام دهم. آیا میشود یک سال را بیمه عمر شخصی کرد و یا راهکار بهتر ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

سوابق بیمه تامین اجتماعی رو نه میشه بازخرید کرد و نه میتوان با بیمه دیگه ای مخلوط نمود.

شما حتما" برای جبران کمبود حقوق تون در تامین اجتماعی،علاوه بر پرداخت بیشتر 2 سال آخر حق بیمه تامین اجتماعی،باید حتما" از یک کارگاه یا جایی براتون لیست رد بشه تا بتونین بازنشست بشین.

یعنی اگر به همین منوال بخواین تا آخر حق بیمه تون رو بصورت اختیاری واریز کنین امکان بازنشسته شدن تون وجود نداره!!

در صورتیکه برای افزایش و یا جبران کمبود حقوق تون میخواین اقدامات پیشگیرانه انجام بدین،پیشنهاد میکنم که در کنار حق بیمه تامین اجتماعی تون،یک بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد رو نیز افتتاح کنین تا از مزایا و امکانات وام و پوشش های بی نظیرش بهره مند بشین.