در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام  من در تصادف مهره اول کمری و۵ سینه ایم شکسته  که با استراحت خوب شده  حال میخوام بدونم هر دو مهره شامل یک دیه میباشن یا هر دو دیه جدا گانه دارن
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام.

هر اسیب جسمی که مصدوم وارد می شود به صورت جداگانه لیست می شود.

اگر در ناحیه غیر حساس مثل دست و پا  چند جراحت جزئی باشد، ارش و دیه روی هم رفته محاسبه می شود اما اگر در نقاط حساس باشد برای هر یک از آسیب ها به صورت واحد گزارش می شود.

دیه و ارش آسیب وارده به شما پس از تثبیت وضعیت آسیب (بهبود کامل آسیب یا نقص عضو و از کارافتادگی دائم ) با احتساب ایام بستری و استراحت و مداوای جراحت، به دادگاه گزارش می شود.