در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده در حین انجام کار از ارتفاع سقوط کردم که باعث کبودی اطراف چشم چپ و ضربه مغزی و خونریزی مغزی و کوفتگی شدید کتف راست گردید و ۵ روز در بیمارستان بستری گردیدم

لطف بفرمایید ایا دیه به بنده تعلق میگیرد و چند درصددیه تعلق میگیرد.باتشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

در صورت حادث شدن حادثه ناشی از کار می بایست با بازرسین سازمان تامین اجتماعی جهت حضور بازرس در محل و تنظیم گزارش حادثه تماس حاصل کنید سپس  برای ارجاع به پزشک قانونی نامه ای اخذ نموده و برای تعیین ارش یا دیه

گزارش پزشکی قانونی معتبر و تعیین کننده است و سپس موضوع توسط کارشناسان حوادث ناشی از کار قوه بررسی و میزان قصور تعیین شده و شما از آن بهره مند می شوید