در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اگر راننده گواهی نامه نداشته باشد و با تصادفش موجب به مرگ شخصی شود در تصادف. بیمه بعد از پرداخت دیه قسط بندی را چگونه محاسبه میکند.
برای مثال اگر ۱۰۰ میلیون دیه برای کسی ببرن بیمه این اقساط رو تو چند ماه و چه مبلغی محاسبه میکند؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
طبق قانون جدید  بیمه گر میتونه تمام یا بخشی از خسارت پرداختی رو از شما ریکاوری کنه .
دوتا راه داره
۱) مذاکره با خود بیمه گر وتوافق برسر مبلغی و تقسیط مبلغ
۲)بیمه علیه شما دادخواست بده و در دادگاه ادعای اعسار کنبد و تقسیط کنید البته هزینه های دادرسی رو هم باید بپردازید
البته حتما خودتون رو به وکیل یا مشاور حقوقی مجهز کنید