در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
چه التزامی و تعهدی ب پرداخت سود مشارکتی وجود داره؟؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

تمام شرکتهای بیمه باید حساب های مالی بیمه های عمر رو از کلیه حسابهای دیگر شرکت بیمه جداسازی کنن.

کلیه وجوهاتی که از این حسابها برداشت و یا واریز میشه،همواره از سوی بیمه مرکزی و سازمان مالیات نظارت میشه،بعبارت دیگه آمار تمام این پولها رو بیمه مرکزی و دارایی دارن.

این وجوه در جاهای مختلفی از سوی شرکتهای بیمه(بنا به مصلحتی که معمولا مشاوران اقتصادی شرکتهای بیمه بهشون میدن) صرف تولید پول و سود برای شرکتها و بیمه گذاران شون میشه.

و تمام اینها رو بازم بیمه مرکزی و وزارت دارایی زیر نظر دارن.

بنابراین ملاحظه میکنین که ریالی از این پولها نمیتونه جای دیگه ای خرج و مصرف بشه و سود حاصل از این سرکایه گذاری ها هم به همین حساب واریز و بطور نرم افزاری،پس از کسر کسورات قانونی،بر روی بیمه های عمر واریز خواهد گردید.

اینها مواد قانونی داره که در شرایط تاسیس شرکتهای بیمه و‌قانون بیمه های زندگی وجود داره و همواره لحاظ خواهد شد.

ضمنا میزان این سود،فقط و فقط بستگی به میزان فروش شرکت بیمه و میزان دریافتی های حق بیمه داره و مسلما هر شرکتی که عملکرد بیشتر و بهتری داشته باشه،میزان سود پرداختی به بیمه گذاران نیز بیشتر خواهد بود.