در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام.من ۲۶ ساله هستم از ۱۷ سالگی دچار بیماری کولیت اولسروز شدم متاسفانه سال به سال بیماری شدت پیدا کرد وکل روده من را فرا گرفت دچار خون ریزی وزخم شده و فعال است به عل شدت بیماری و  شدت خون ریزی دچار بیماری های آرتروز پشت و ستون فقرات و... هستم

لیسانس آموزگار ابتدای دارم به علت شرایط سخت بیماری از ادامه کار و تحصیل درمانده شدم مشکلات مالی برای تامین مخارج دارو و درمان دارم...

آیا شرایط از کارافتادگی برای من شامل می شود؟

 آیا بیمه ای هست که برای عمر وبازنشتگی خود در نظر بگیرم برای آینده خود پشتوانه ودلگرمی باشد لطفا معرفی کنید؟

چون باوضعیتیکه دارم شغل دایم و کار کردن مدام ناتوان هستم پدرم کارگر بازنشسته با حقوق کم است باتشکر
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)

درود و وقت بخیر دوست عزیز.

در بیمه عمر شما باید به یکی از شرکت های بیمه خود را معرفی نمایید و تمام شرایط خود را برای آنها تشریح نمایید هم از نظر بیماری هم مالی و هم شرایط خاص خودتان تا بتوانید بیمه نامه ای که به کار شما آید را برای شما بست .

بیمه عمر آتیه سازان  سامان در کنار بیمه عمر خود با دریافت هزینه ای اندک کارت درمانی برای شما صادر میکند که در مراکز مختلف و برای انواع بیماری ها قابل استفاده است.

ولی اینکه بیماری شما چه تاثیری بر بیمه نامه شما میگذارد فقط پزشک معتمد بیمه اجازه نظردهی دارد که به نظر اینجانب حتما یک فرم پر نماییدد و خود را در مراحل و شرایط بیمه قرار بدهید تا فرصت از دست نرود تا بتوانید بهترین بیمه را برای آینده خود داشته باشید.