در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باعرض خسته نباشید میخواستم بدونم پرداخت اقساط وام بیمه عمر ماهیانه چه مقدار میباشد؟دومیلیون وام با سود4درصد؟
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و وقت بخیر دوست عزیز.

شرایط پرداخت اعم از زمان باز پرداخت، میزان سود دریافتی و مقدار باز پرداخت، بیشترین وابستگی را به شرکت بیمه ای شما دارد. و معمولا هر شرکت این شرایط را بنا به شرایط بیمه گذار خود و شرایط شرکت تعیین میکند.

البته معمولا وام های بیمه عمر میزان درصد سودشان ؛ سود تضمینی +3 تا 4 درصد است.

به نوع نوشتاری شرکت های بیمه ای خیلی دقت کنید