در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده بیمه نامه ارمغان زندگی رو خریداری نمودم
با ضریب افزایشی10% و 20 ساله با 50/000 تومن شروع کردم
اگه پایان بیمه نامه ؛ مستمر بگیری رو انتخاب کنم ماهیانه چقدر میشه؟
ایا تا اخر حیات همون رقمه یا امکان داره بیشتر شه؟
ممنونم
2 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)
درود و وقت بخیر.

از اینکه آینده نگر بودید خیلی خوشحالم.

ولی ایمکه شما چقدر در نهایت دریافت مکیند در ابتدا وابسته به شرایط بیمه ای خودتان است و اینکه چه مقدار از این مبلغ برای پوشش های شما برداشته میشود و دوم  وابسته به شرکت بیمه ای شماست اینکه چه میزان سودهی مشارکت در طی بیست سال قرار است به شما بدهد . د رضمن در نهایت زمان مستمری بگیری شما بنا به اندوخته شما د رتعیین مقدار آن خیلی چشم گیر است.