در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
کل بیمه عمررا یکجا میشود پرداخت کرد
3 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

در بیمه های عمر و بازنشستگی، روش پرداخت به صورت اقساط ماهیانه( کمتر از یکسال مثل شش ماهه یا سه ماهه)، سالانه و یکجا وجو دارد.

در پرداخت یکجا شما میتوانید کل حق بیمه را برای دوره مورد نظر را پرداخت نموده و طی سالهای باقیمانده دیگر مبلغی به شرکت بیمه پرداخت نمی نمایید. در این حالت سود دریافتی بیمه گذار حداقل سه برابر وضعیت پرداخت سالانه یا اقساطی میباشد. اما بهر صورت باید سالهای بیمه ای طی شده و در موعد مقرر، بیمه گذار اقدام به بازنشستگی نماید.

موفق باشید