در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

از بیمه ایران زنگ زدن گفتن یک کارت تکمیلی هوشمند بیمه به ما میدن هزینش حدود 100 تومن هست و هم تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار میگیریم و هم بیمه شخص ثالث و بدنه رو ارزونتر می تونیم بخریم
آیا این موضوع کلاهبرداری نیست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
درود بر شما،وقت بخیر.

در جریان باشین که بیمه های تکمیلی قراردادی است بصورت گروهی و یا انفرادی.

اگر بصورت گروهی باشد حق بیمه آن از ماهانه ۳۵،۰۰۰ تومان ۳۰،۰۰۰ تومان تومان به بالا شروع میشه.

اگر بصورت خانوادگی باشه از ماهانه ۱۰۰ هزار تومان به بالاست.

ضمنا بیمه تکمیلی،کارت هوشمند نداره و تمام اینها ترفندی است برای فروش کارتهای تخفیفی که کلاهبرداران سعی در فروش آنها بهر قیمتی می باشند.

ضمنا بیمه ثالث،بجز حداکثر تخفیف ۲/۵٪ که بیمه مرکزی به شرکتهای بیمه اجازه داره،تخفیف دیگری ندارد.

و دقیقا همانطوری که شما حدس زدین(و بابت این هوش خوب تون بهتون تبریک میگم)،کلاهبرداری هست.