در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

ضمن عرض خسته نباشید

بنده در خصوص نحوه و شرایط استفاده از بیمه بیکاری یا مرخصی زایمان باتوجه به شرایط فعلی خود و شرکتی که مشغول بکار هستم دچار مشکل شده ام .

بنده در ماه هشتم بارداری هستم و کارفرما نیز تاکنون از بابت تعدیل شرایط کاری بنده همکاری خاصی با من نکرده است .

 ضمن اینکه ساعت کاری و مسیر ایاب ذهاب نیز باتوجه به شرایط حال حاضر و پس از زایمان من مساعد نمیباشد و فکر هم نمیکنم که کارفرما قرارداد بنده را از این جهت تعدیل نماید میخواستم بدانم در چه شرایطی میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم یا شرایط استفاده از بیمه بیکاری پس از مرخصی زایمان به چه شکل میباشد.

 آخرین قرارداد کاری بنده تا31/6/96 بوده و پس از آن تاکنون کارفرما قراردادی بامن منعقد نکرده است .

 آیا این امکان برای بنده وجود دارد که در قرارداد جدید خود شرایط جدید کاری ام علی الخصوص پس از استفاده از مرخصی زایمان را مطرح کنم و در صورت عدم موافقت کارفرما و اعلام عدم همکاری با بنده از بیمه بیکاری استفاده کنم و استفاده از آن در حال حاضر و یا در صورت استفاده از مرخصی زایمان ، تابع چه شرایطی میباشد.

آیا در حال حاضر میتوانم در صورت اعلام عدم نیاز کارفرما اقدام به استفاده از بیمه بیکاری نمایم؟

باسپاس
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باتوجه به ایتنکه پس ازاتمام قرارداد کارتاکنون تمدیدی صورت نگرفته درصورت عدم نیازازسوی کارفرما،بامراجعه به مراجع حل اختلاف مستقردرادارات کاردرصورت تشخیص امکان برقراری بیمه بیکاری وجوددارد