در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من در سال 90 بیمه بیکاری رفتم 18ماه دادن ولی 3ماه ان استفاده کردم15 ماه مونده ایا باید یکسال در شرکت کارکنم تا بتونم بقیه بیمه استفاده کنم یا نه اگه شرکت با من قرارداد نبنده 8روز کم دارم تایک سال چکار کنم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
درصورت داشتن قراردادمعین بیمه پردازی یکسال درکارگاه ضرورت دارد،چنانچه بدون قراردادباشیدبامراجعه به مراجع حل اختلاف درصورت بدون میل واراده بیکارگردیده باشیدکمترازیکسال نیزامکان برقراری بیمه بیکاری وجوددارد.