در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت همگی...
میخواستم بدونم از کجا میشه نمونه ازمون بیمه ایران که در تاریخ 96/7/21 در تهران انجام شد رو  پیدا کنم؟؟خواهشا اگ کسی داره یا میتونه کمکی کنه پاسخ بده یا درصورت به جیمیل من مراجعه کنه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

منابع آزمون را به خوبی مطالعه کنید. اگر این کار را بکنید به راحتی در آزمون نمایندگی پذیرفته خواهید شد.

نمونه سوالات را از شعب شرکت های بیمه یا نمایندگانی که تازه کد دریافت کرده اند، جویا شوید.

در بسیاری از سایت ها هم برخی نمونه سوالات وجود دارد. اما کلید تست ها ممکن است اشکال داشته باشد. برای آگاهی و اطلاع از نحوه سوال ها می توان از آن استفاده کرد ولی در کل منابع آزمون را خوب مطالعه کنید می توانید تمامی سوالات را پاسخ دهید.

آرزوی موفقیت دارم برای شما و همه همکاران گرامی.