در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام
پزشک قانونی پس از معاینه یک‌ برگه به من داد که نوشته مجموع ارش بین ۱ تا ۱۰ درصد..
میخواستم بدونم این ارش همون زخمهایی میشه که برام نوشتن حارصه و دامیه؟
یا ارش جداس اونام جداس؟
دست و پام و زدن حارصه و دامیه . لبم جراحی پلاستیک دندونای جلو شکسته.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در جراحات داميه و حارصه ديه مقدر شده است و نيازي به تعيين ارش ندارد ، ارش براي جراحت هايي مي باشد كه ميزان دقيق ان در قانون مجازات اسلامي مشخص نشده است