در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام
من چند سال پیش به مدت چهار ماه در مغازه ای کار میکردم و بیمه بودم ، حالا بعد از چند سال خودم رو بیمه اختیاری کردم ، میخواستم بدونم که میشه حق بیمه این چند سالی که بین بیمه ام فاصله افتاده رو یکجا پرداخت کنم   با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خرید بیمه فقط برای افرادی میباشد که خانمها سنشان به ۵۵سال رسیده وآقایان به ۶۰سال ولی سابقه شان زیر ده سال است فقط تا رساندن سابقه این افراد به ده سال میتوان بیمه خریداری کنند در غیر اینصورت خیر