در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من در یک شرکت خصوصی کار میکنم و حدود 7 ماه بیمه از این شرکت دارم و آدرس شرکت تغییر کرده در اداره بیمه گفتن از اول برج در شعبه قدیمی بیمه ترک کار بزنید و همان روز به شعبه جدید مدارک ارایه دهید

سوال من این هست که لیست بیمه من یک روز قطع میشود یا همان از ادامه ماه هشتم شروع میشود ؟

 اگر بنده 8 ماه بعد برای بیمه بیکاری اقدام کنم بیمه به خاطر این تغییر آدرس امکان داره بگه بیمه بیکاری به من تعلق پیدا نمیکنه؟ (چون برای بیمه بیکاری باید 12 ماه مستمر بیمه داشت)
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
سوابق بیمه محفوظ می ماند

همان روزبیمه شماادامه می یابداگرفقط6ماه بیمه ازاخرین کارگاه واریزشوددرصورت اخراج غیرارادی مسمول بیمه بیکاری میشوید