در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

سلام - 2ماه است از محل کار خود بابت حقوق معوق استعفاء دادم ولی متاسفانه بابت تسویه و پرداخت معوقات کارفرما امروز و فردا می کند و پرداخت نمی کند .

  1. چکار باید کرد؟
  2. مدت زمانی که طول میکشه من به پولم برسم؟
  3. کدام اداره کار به شعبه 26 تامین اجتماعی  خیابان 30 تیر جنوبی باید مراجعه شود ؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
1/ به استنادماده 157 قانونکارهرگونه اختلاف فی مابین کارگروکارفرمادروهله اول ازطریق سازش حل وفصل گردد، درصورت عدم حصول نتیجه مراجع مستقردرادارات کارمرجع رسیدگی میباشند

2/حداکثرسه ماه

3/ اداره کارسرهنگ سخایی