در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام
من به تازگی با اتمام تحصیلات از خارج آمده مجرد و دارای بیمه سلامت هستم
آیا امکان خرید بیمه تکمیلی دارم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
هموطن گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر بخوای بیمه تکمیلی ثبت نام کنی بصورت انفرادی،همه افراد خانواده باید تحت پوشش بیمه تکمیلی باشن تا بتونی بیمه انفرادی ثبت نام کنی.

در غیر اینصورت همه افراد خانواده بهمراه شما باید عضو بشن.

پوششی رو که برات توضیح دادم،مربوط به کمک رسان ایران(sos) هست و میتونی در سایت کمک رسان ایران،بخش امداد و درمان شرایطش رو مطالعه کنی.

اگر شرایط ثبت نام رو با این شرحی که خدمتت دادم داری،فرم زیر رو پر کن تا با شما تماس گرفته بشه.