در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
 تصادف جرحی با عابر داشتم.ومجروح پس از یک هفته رفت امد در پزشک قانونی فردا جواب نامه پزشک قانونی به کلانتری میرسد
آیا پرونده را به خودم میدهند ببرم دادسرا یا خودشان می فرستند تا احضاریه برسد؟ مراحل گرفتن اصالت بیمه چگونه است و چقدر طول می کشد؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام بابک عزیز
انشاا.... بلا دور باشه
بعد از گرفتن نامه پزشکی قانونی و تهیه کروکی صحنه تصادف و مدارک بستری بیمارستان و گزارش ۱۱۰ خود ماموران کلانتری پرونده رو میفرستن دادسرا و تعیین وقت میشه و برای شما احضاریه ارسال میشه . البته حضور پیگیر ومداوم شما روند کارهاتون رو تسریع میکنه . در ادامه این مسیر اگر سوالی یا کمکی نیاز داشتین من و همکارانم برای ارائه مشاوره در خدمت شما هستیم