در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
لطفا دیه راننده چقدر زمان میبره؟(حدودا)و دیه ثالث چقدر زمان میبره؟(حدودا)ممنون از وقتی که میزارین.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
پس از پایان طول درمان نامه تعیین درصد به دادگاه ارسال میشه و در همون روز رای صادر میشه و ده روز طول میکشه تا به بیمه برسه و بیمه هم ۲۰ روز زمان داره تا دیه رو پرداخت کنه . ضمانت اجرای مهلت ۲۰روزه در قانون ثالث ۹۵ در ماده ۳۳جریمه نیم درهزار مبلغ دیه به ازای هر روز تاخیر میباشد