در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (130 امتیاز)
باسلام واحترام.میخواستم ازکارشناسان محترم بیمه سوال بفرمایید

بنده چون خودم تحت پوشش بیمه اجباری تامین اجتماعی هستم آیا همسرم که اکنون باردار هستش و تحت پوشش بیمه ای من هست آیا سازمان مساعده یا کمک هزینه ای به ما پرداخت میکنه ؟

آیا هزینه آزمایشات غربالگری رو چقدرش رو سازمان میپردازد.

باتشکرازشما
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در اکثر بیمارستان های دولتی زایمان طبیعی رایگان هست و در عمل سزارین هم در بیمارستان های خصوصی حدود 600 تا 700 هزار تومان را بیمه پرداخت میکند.