در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (-1,060 امتیاز)
شرایط جدید وام به بازنشستگان به چه صورت می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام
تسهیلات وام به مستمری بگیران و بازنشستگان بسته صندوق بازنشستگی متفاوت می باشد
برای مثال در صندوق تامین اجتماعی بازنشستگان و مستمری بگیران می توانند از کاراکارت استفاده کنند

تشریح جزییات طرح کارت اعتباری کارا کارت

یا در صندوق بازنشستگی کشوری، بازنشستگان و مستمری بگیران می توانند در خواست وام دهند.

شرایط جدید وام صندوق بازنشستگی کشوری:

بازنشستگان کشوری می‌تونند از 22 مهر 96  وارد وبسایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی cspf.ir شده و ثبت نام خود را انجام دهند.

امسال این مبلغ برای 300 هزار بازنشسته به چهار میلیون افزایش یافته است