در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
خسته نباشد
بعد از دادنامه رای دادگاه بمن گفتند  پرونده بایگانی شده و رای دادگاه به تهران برای تایید ارسال میشود.
البته من اعتراضی به رای دادگاه نداشتم
میخواستم بدونم که رفتنه رای دادگاه به تهران چه دلیلی دارد؟
توجه کنید که من سرنشین خودروی بودم ک تصادف کرده و جراحت هاییم دارای تعدتات دییات بوده.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
آرزوی صحت وسلامت برای شما دارم
طبق قانون جدید بیمه مصوب ۹۵ بیمه گر ظرف ۲۰ روز از دریافت رای دادگاه باید خسارت رو به زیاندیده پرداخت کنه و پس از پایان مهلت به ازای هر روز جریمه نیم در هزار مبلغ خسارات رو متحمل میشه . اگر میخاید ازاین حق و امتیاز خودتون استفاده کنید به یه وکیل یا مشاور حقوقی مراجعه بفرمایید تا لایحه و روند ادامه کار و سهولت در وریافت دیه رو به  شما راهنمایی کنن.
 البته جهت آرامش خاطر خودتون از افراد خبره کمک بگیرید