در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان گرامی

من ۲۳ سالمه و می‌خوام خودم رو بیمه عمر کنم
چند وقت دیگه متاهل میشم
باید یک سرمایه واسه آینده داشته باشم

کدام بیمه در حال حاظر بهترین شرایط رو داره
یک بیمه کامل و مناسب رو ارایه میده ؟؟؟

یکی از دوستان کارآفرین رو مشخص کرد
که تماس گرفتم گفتن اگر قرارداد ۲۰ ساله
سالانه ۲ میلیون پرداختی باشه با ۵٪ گام افزایشی سالانه در سن ۴۳ سالگی بازنشسته میشید و رقم ۵۰۰ میلیون تومان دریافت میکنید

آیا این اطلاعات درسته ؟

گزینه بعدی اینه بنده اگر استخدام دولتی شم
و کارفا بیمه رد کنه ! اختلالی با بیمه ی من پیش نمیاد یا باید یکی رو کنسل کنم ؟؟

لطفا راهنمایی کامل در مورد این ۲ موضوع انجام بدین
4 پاسخ
توسط (5,610 امتیاز)

درود و وقت بخیر.

از اینکه دور اندیش هستید خیلی خوشحال و خرسندم.

بیمه عمر یا همان بیمه زندگی بیمه ایست که تمام زندگی شما را تحت پوشش قرار میدهد و درکنار پوشش هایی که به شما میدهد باعث میشود توسط حق پرداختی بیمه خود یک صندوق برای خود داشته باشید که هم به ان انواع سود تعلق میگیرد هم میتوانید از اندوخته وام بدون تشریفات دریافت کنید هم در نهایت در سن بازنشستگی از مستمری آن بهره ببرید.

بیمه عمر با بیمه ای که کارفرما معمولا زیر نظر سازمان تامین اجتماعی شما را بیمه میکند هیچ مغایرتی ندارد.

بهتر است برای انتخاب شرکت بیمه گر به سراغ شرکتی بروید که سطح توانگری بالایی را دارا می باشد. بیمه اتکایی قوی پشتوانه آن باشد و عملکرد سالهای گذشته آن دارای قدرت بالایی باشد.

دادن جدول و تعیین میزان دریافتی بازنشستگی از سوی بیمه مرکزی ممنوع اعلام شده به این علت که تمام اعداد پیش بینی میباشند.
بیمه آتیه سازان سامان با پیشینه قوی و دارا بودن بهترین عملکرد در موارد بالا  ویژگی های مثبتی برای بیمه گذاران خود فراهم نموده مثلا سن بازنستگی را هم اککنون تعیین نمیکنید و بنا به نیاز خود در سالی که به آن نیاز دارید این درخواست را عملی میکنید مزیت این موضوع در این است که در هر سالی که شما این کار انجام دهید تمام پول با تمام سود های دریافتی اعم از سود تضمینی و مشارکت را میتوانید بدون کسری دریافت یا به عنوام مستمری از آن استفاده نمایدد.

به یاد داشته بشید که بهترین بیمه عمر برای شما بهترین تنظیم بیمه نامه با شرایط خود شماست پس حتما از مشاوران کمک بخواهید.